Lancering POC Fonds tijdens Flevoland Groeit! Event op 28-09-2018

Op 28 september stellen Provincie Flevoland, Ontwikkelingsmaatschappij Flevoland en Flevoland Capital nieuwe instrumenten voor ondernemers open: het POC Fonds Flevoland en de Voucherregeling Ondernemerschap Flevoland 2018-2020. We grijpen deze gelegenheid aan om het ondernemerschap in onze provincie eens goed in het zonnetje te zetten.

 

Flevoland Groeit! Event:  Een dag vol inspiratie, ontmoeting en discussie op Lelystad Airport. met een duidelijke rode draad: Groei. Want Flevoland is zoveel meer alleen akkers, dijken en windmolens. De polder is de plek om te ondernemen en te innoveren.


Ochtendprogramma

 • 10:00 – 11:00 Live uitzending BNR Mobility Week met hoofdgast Dick Benschop (de nieuwe president-directeur van the Royal Schiphol Group)
 • 12:00 – 14:00 Live uitzending van Zakendoen met hoofdgast Hanne Buis, CEO van Lelystad Airport
 • 12:00 – 14:00 Netwerklunch (parallel aan de live-uitzending)

Middagprogramma

 • 14:00 – 14:30 Inloop middagprogramma
 • 14:30 – 16:00 Flevoland Groeit! met dagvoorzitter Kamran Ullah
 • 14:30 – 15:00 Officiële opening van het POC Fonds Flevoland en de Voucherregeling Ondernemerschap 2018-2020
 • 15:00 – 15:30 In gesprek met ondernemers over groei, innovatie en ondernemerschap (podiumdiscussie met Sifra Douma van Ukje.nl. Mark Tullemans van Corellian en Michael Sluijmer van Eetsmakelijk.nl)
 • 15:30 – 16:00 Ali B over leiderschap en succesvol ondernemen
  We kennen Ali B vooral als artiest en tv-presentator – maar hij is een echte Flevolandse topondernemer. Hij bezit al zijn eigen muziekrechten, stond met zijn eigen theatershow voor vele uitverkochte zalen en zette door de jaren heen meerdere succesvolle bedrijven op, waaronder een eigen managementbedrijf, een boekingskantoor en een platenmaatschappij. Ali B neemt ons tijdens deze middag mee op zijn pad naar groei en succes als ondernemer.
 • 16:00 – 18:30 Live uitzending van The Friday Move met Wilfred Genee
 • 16.00 – 18.30 Parallel aan uitzending uitgebreide netwerkborrel met mogelijk de live-uitzending te volgen

Aanmelden
Deelname is gratis. Aanmelden is wel verplicht en kan door voor 21 september een e-mail te sturen aan flevolandgroeit@flevoland.nl. U kunt ervoor kiezen de hele dag aanwezig te zijn (inclusief lunch), of alleen het middagdeel (vanaf 14:00) te bezoeken. Vermeld uw keus alstublieft in uw mailtje bij aanmelding.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats bij de huidige terminal van Lelystad Airport, Arendweg 7. Parkeren kan op de parkeerplaats voor de terminal.