Flevoland Capital nieuwe (handels)naam voor Beheer Flevoland Participaties BV

Beheer Flevoland Participaties BV gaat na de zomer verder onder de handelsnaam Flevoland Capital. Aanleiding hiervoor is de komst van het nieuwe TMI Proof of Concept Fonds Flevoland BV (POC Fonds).De vennootschap voert daarmee nu de directie over drie fondsen: Technofonds Flevoland BV en MKB Fonds Flevoland BV  en het POC Fonds. Daarnaast beheert de zij de leningportefeuille van de Economic Development Board Almere (EDBA) en van De Aanjager BV.

 

Ons doel is altijd om verschil maken. Voor u als ondernemer, en voor Flevoland. De innovatiegelden binnen de verschillende fondsen bieden daar alle gelegenheid toe. Echter: met alleen geld wordt niet het verschil gemaakt. Daarom openen wij ook een wereld aan kennis, netwerk en kunde voor ambitieuze ondernemers die ook graag het verschil maken.

 

Al 22 jaar helpen wij ondernemers in Flevoland bij de verwezenlijking van hun dromen. Dat draagt namelijk bij aan een florerende economie, zorgt voor meer duurzame werkgelegenheid en borgt daarmee de toekomst. Flevoland verdient dat. Vanaf september 2018  doen wij dit onder de nieuwe naam Flevoland Capital.

Er wordt op dit moment hard gewerkt aan een website voor Flevoland Capital. Naast deze website zal ook de huidige website van MKB & Technofonds Flevoland vernieuwd worden. We streven ernaar deze in november gereed te hebben.